Tıp Öğrencilerine Burs Veren Kurumlar

Tıp Öğrencilerine Burs Veren Kurumlar

Tıp Öğrencilerine Burs Veren Kurumlar Nelerdir? Tıp Öğrencilerine Burs Veren Vakıflar Hangileridir? Tıp Öğrencilerine Burs Veren Dernekler Hangileridir? Tıp Öğrencilerine Burs Veren Kurumların Listesi

Tıp Öğrencilerine Burs Veren Kurumlar

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı Bursu

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı, 2010 yılından itibaren sağlık ve sosyal bilimler alanında okuyan üniversite öğrencilerine eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla karşılıksız burs vermektedir.

TOBB ETÜ İş Dünyası Bursu

TOBB ETÜ, İş Dünyası Burs Programı maddi desteğe ihtiyacı olan lisans düzeyinde başarılı öğrencilere eğitimlerine destek vermek amacıyla karşılıksız burs vermektedir.

Tesa Vakfı Bursu

Türkiye Eğitim Ve Sağlık Araştırma Vakfı, her yıl düzenli lisans ve lisansüstü programlara yönelik genç araştırmacı eğitim bursları vermektedir.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Vakfı Bursu

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Vakfı, Resmi Senedi amaçları doğrultusunda muhtaç, çalışkan, kabiliyetli Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde lisans, master ve doktora eğitimi yapan maddi durumu yetersiz öğrencilerkarşılıksız burs vermektedir.

Bursa Tabip Odası Bursu

Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu tarafından ekonomik zorluklar nedeniyle öğrenimini devam etmekte zorlanan tıp fakültesi öğrencilerine 2011 yılından itibaren Bursa Tabip Odası Burs Yönergesi çerçevesinde karşılıksız burs vermektedir.

Anadolu Vakfı

Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, akademik olarak başarılı ve yetenekli, aynı zamanda maddi imkanı yetersiz olan Üniversite öğrencilerine karşılıksız burs vermektedir.

Salih Karagöz Vakfı Bursu

Salih Karagöz Vakfı, lisans eğitimi veren devlet okullarının Mimarlık yada Mühendislik bölümü öğrencilerine karşılıksız burs vermektedir.

Şaban Cengiz Vakfı Bursu

Şaban Cengiz Vakfı, belirtilen üniversitelerde örgün öğrenim programlarında öğrenim gören başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere burs verecektir.

Tekfen Bursu

Tekfen Vakfı, eğitim döneminde kamuya açık burslarında üniversitelerin 4 yıllık Lisans programlarına geri ödemesiz burs vermektedir.

Bereket Vakfı Lisans Bursu

Bereket Vakfı, maddi durumu yeterli olmayan Lisans öğrencilere karşılıksız burs verecektir.

Sabancı Vakfı Bursu

Sabancı Vakfı bursları, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan lisans üniversite öğrencilerine karşılıksız burs olarak verilmektedir.

Vehbi Koç Vakfı Bursu

Vehbi Koç Vakfı, her yıl eğitim ve öğretim döneminde olduğu gibi bu yılda yetenekli fakat maddi imkanları yetersiz öğrencilere eğitim süresi boyunca karşılıksız burs verecektir

Elginkan Vakfı Bursu

Elginkan Vakfı Bursları, üniversitelerde lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören başarılı ve maddi imkânları yetersiz öğrencilere karşılıksız burs verilmektedir.

Rönesans Eğitim Vakfı Bursu

REV Eğitim bursları, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere verilen karşılıksız burs'tur. Sağlanan burslar için bir geri ödeme ya da hizmet yükümlülüğü bulunmamaktadır.

SÜTAŞ Eğitime Destek Bursu

Sütaş Eğitime Destek Bursları, üniversitelerde lisans düzeyde öğrenim gören başarılı ve maddi imkânları yetersiz öğrencilere karşılıksız burs verilmektedir.

AHEV Bursu

Ayşe Hatun Özen Eğitim ve Dayanışma Vakfı, eğitim öğretim yılı için geri ödemesiz burs başvuruları alacaktır.

AZEV Bursu

AZEV, maddi imkanlardan yoksun, hiçbir geliri olmayan, başka bir yerden burs almayan, başarılı öğrencilere karşılıksız burs imkanı sunmaktadır.

Güriş İnşaat Mühendislik A.Ş. Bursu

Güriş İnşaat Mühendislik A.Ş. öğrenimlerini sürdürmek için ailesinin desteği yetersiz olan öğrencilere, öğrenimlerini başarı ile tamamlamalarına destek olmak amacıyla verilecek karşılıksız burs vermektedir.

Şahinler Vakfı Bursu

Şahinler Vakfı her yıl maddi imkanları nedeniyle öğrenimlerine devam etmekte zorluk çeken başarılı 500 öğrenciye karşılıksız burs vermektedir.

Füsun Sayek Derneği Bursu

Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği, Lisans öğrencilerine karşılıksız burs verecektir.

Aydın Doğan Vakfı Üstün Başarı Bursu

Aydın Doğan Vakfı, Atatürk İlkeleri'ne bağlı, milli duygulara sahip, sağlam karakterli ve güvenilir, başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan, üniversite öğrencilerine burs vermektir.

ETİ Yükseköğrenim Bursu

ETİ, üniversitelerin ön lisans/lisans öğrencilerine, Yüksek Öğrenim İhtiyaç Bursu imkanı tanımaktadır.

Zirve Ecza Deposu Bursu

Zirve Ecza Deposu, üniversite öğrencilerine karşılıksız burs verecektir.

Selçuklu Holding Bursu

Selçuklu Holding, çalışkan, yetenekli, başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine karşılıksız burs vermektedir.

Mehmet Zorlu Vakfı Bursu

Mehmet Zorlu Vakfı, temel faaliyet alanı olan, eğitime destek çerçevesinde yüzlerce öğrenciye karşılıksız burs vermektedir.

Sarbak Vakfı Bursu

Sarbak Kayra ve Eğitim Vakfı bursları, karşılıksız ve öğrenciye bir mecburi hizmet ya da geri ödeme yükümlülüğü bulunmadan Lisans ve Lisansüstü düzeyde öğrenim gören başarılı ve maddi imkanları yetersiz öğrencilere karşılıksız burs verecektir.